top of page

Verzending en retourneren

Verzending

Voor Nederland:
Wanneer je op werkdagen besteld, wordt je bestelling altijd binnen 5 werkdagen verzonden. Je hebt je bestelling dan binnen 2-3 werkdagen in huis. De verzendkosten variëren per product en zijn voor onze rekening bij een bestelling boven de 50 euro. Zodra jouw pakketje bij ons de deur uit is, ontvang je een mail met de verzendbevestiging. 

Voor België:
Wanneer je op werkdagen besteld, wordt je bestelling altijd binnen 5 werkdagen verzonden. Je hebt je bestelling dan binnen 3-4 werkdagen in huis. De verzendkosten variëren per product en zijn voor onze rekening bij een bestelling boven de 50 euro. Zodra jouw pakketje bij ons de deur uit is, ontvang je een mail met de verzendbevestiging. 


 

Retourneren

Na ontvangst van het pakket verzoeken we jou om de inhoud direct te controleren. Je hebt 7 dagen de tijd om te beslissen of je het(de) artikel(en) wilt behouden. Mocht dit niet het geval zijn dan verzoeken wij jou om de goederen direct terug te sturen. Hiervoor heb je maximaal 7 dagen de tijd, hierna vervalt de mogelijkheid om te retourneren.

1. Meld je retour binnen 7 dagen aan via: info@femaleframes.nl

2. Bij akkoord: pak de artikelen weer in de originele verpakking in, print je orderbevestiging en voeg deze toe aan je pakket.

3. Verzend het pakket, voorzien van track en trace code naar onderstaand adres (kosten van retour zijn voor eigen rekening) ​

Female Frames

Cordell Hullplaats 285
3068 VE Rotterdam

Artikelen beschadigd of verkeerd ontvangen? Neem dan direct contact met ons op via: info@femaleframes.nl

bottom of page