top of page

#WYSA: Album leveranciers

Bijgewerkt op: 13 sep. 2022

Het fijnst aan de Female Frames community is het feit dat je elkaar altijd kunt vinden bij vragen. Met stipt op één staat de vraag naar album-leveranciers! Zoveel fotografen, zoveel wensen, maar met deze nieuwe what you said about helpen we je graag op weg. Wie zijn de favorieten binnen onze community?Konpoli

Konpoli. Vakwerk. Persoonlijk contact en goede service. The sky is the limit. Doordat wij al onze producten met de hand maken in ons atelier in Thessaloniki, Griekenland, zijn de mogelijkheden eindeloos. Wil je klant haar trouwjurk als omslag? Gaan we regelen! We zijn een klein bedrijf en ondanks de afstand voelt het als een familiebedrijf en dat is onwijs fijn!

We hebben een standaard collectie gemaakt, maar aanpassingen op al onze huidige albums zijn mogelijk. Tussen onze prints op Fuji DP|| gebruiken we PVC, zo garanderen we dat je album zo vlak blijft als dat je deze ooit binnen kreeg. We zijn altijd op zoek naar de mooiste materialen en kleuren. We gaan met de tijd mee, maar zorgen er ook voor dat onze producten tijdloos zijn. We hebben een enorme range aan kleuren en materialen. Denk aan prachtige kleuren in linnen, kunstleder, leder maar ook pinatex. Dit is een materiaal wat gemaakt is van ananas bladeren; biologisch en vegan, maar met een beetje lederen look. We houden van persoonlijk contact en korte lijntjes. Op je demo album krijg je 30% korting en mocht je nog vragen hebben? Met ons kantoor en klantenservice in Nederland zijn we altijd dichtbij! En kom je ooit in Dokkum? Van harte welkom, de koffie/thee staat klaar!


Groeten, Lotte & Annelies

en het hele team vanuit Griekenland


www.konpoli.nl
Jiggy

We kunnen natuurlijk wel heel veel over Jiggy vertellen..

maar wat is beter dan één van onze klanten van het eerste uur te laten vertellen.

“Het contact met Ilona & Ralf is altijd zeer prettig en ze reageren heel snel. Creatief meedenken is hun kracht waardoor de producten perfect aansluiten op mijn brand. Bij Jiggy is er veel keuze in materialen, kleuren en personalisaties. En wat helemaal top is, je krijgt het hele jaar 50% korting op demo’s ongeacht de hoeveelheid.Ga aan de slag met een demo / ga naar de demo dag, want ik weet zeker dat de kwaliteit en mogelijkheden je blij zullen maken!” - Angela Bloemsaat @shapesandshadowsbouidoir @angelabloemsaat

Naast producten leveren van de hoogste kwaliteit staat persoonlijke benadering voorop bij Jiggy. Ilona is daar zeer gedreven in, zij weet precies wat jij als klant wilt! Ze zorgt ervoor dat de producten die jij aflevert, perfect aansluiten bij jouw brand. Meedenken bij kleurgebruik, personalisatie, papier of hoe jij je producten in de markt zet, geen vraag is te gek.

Be different, be unique, be yourself! Wil jij graag kennis maken met ons en/of onze producten? Neem dan contact met ons op.


Foto's door Yvonne Kuipers FotografieYellow Rebel

We worden graag aangesproken op onze creativiteit en rebelsheid, hence de naam Yellow Rebel, dé go-to leverancier van fotoboeken voor professionele fotografen. Je kunt bij ons terecht voor een schitterende collectie aan op maat gemaakte fotoboeken, bewaarboxen, minialbums, canvassen en nog veel meer foto gerelateerde producten. Mijn naam is Celiça Verbon en sinds november 2020 gestart met mijn eigen label Yellow Rebel, voorop staat de kwaliteit en de persoonlijke aandacht. Daarnaast wilde ik een website die makkelijk en overzichtelijk is. Geen poespas of te veel keuzes, gewoon Jip & Janneke taal. Aan alle reacties te horen, is dat gelukt! Het is geweldig om te zien hoe we groeien en steeds meer fotografen ons weten te vinden. De Corona periode gaf de mogelijkheid rustig op te starten en nu gaan we inmiddels voluit! www.yellow-rebel.nl


Dutch Ink Albums

Dutch Ink Albums maakt zijn albums geheel op Nederlandse bodem. Hoge kwaliteit fotoboeken, enkel voor professionele fotografen die hun werk op de mooiste manier geprint willen zien. Opgericht door een fotograaf en boekbinder die de krachten bundelden om samen albums te produceren waar fotografen ook daadwerkelijk op zitten te wachten. Geen onnodige opties dus. Dutch Ink is bekend geworden met de mooie matte Fine-Art boeken, maar maakt inmiddels ook semi-glans Lustre boeken. Je bent altijd welkom om eens een kijkje te komen nemen in onze productie studio om te zien hoe je boeken gemaakt worden.


Groeten Wouter van Twillert

Namens Dutch Ink Albums


www.dutchinkalbums.com314 weergaven0 opmerkingen
bottom of page