top of page

Ga georganiseerd 2023 in!

Vanaf vandaag in de pre-order: de nieuwste editie van het Female Frames Shoot|Book.We hebben er een jaar op moeten wachten, maar eindelijk is het weer zo ver.. Het vernieuwde Shoot|Book staat online op de website! Met extra ruimte voor jouw to-do's, financiën en natuurlijk het bijhouden van opdrachten. It's time to get organized!


Wat maakt het Shoot|Book uniek?

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om jouw agenda digitaal bij te houden of een basic, fysieke versie bij de HEMA te bestellen, maar we beloven je dat wanneer je eenmaal met het Female Frames shootbook aan de slag gaat.. je niets anders meer wil. Deze agenda is zorgvuldig samengesteld voor én door fotografen en heeft daarom extra tools die het plannen een stuk aangenamer maken.


"Ik gebruik deze agenda nu inmiddels twee jaar en vind vooral de pagina's om shoots bij te houden ontzettend handig. Zo zie ik precies welke punten ik nog van mijn to-do moet afstrepen. "


Wat kun je verwachten?

Het hardcover-boek van 20x25cm bestaat, naast de reguliere jaarkalender uit onder andere 120 shootpagina's waarin je jouw opdrachten kunt bijhouden, een uitgebreid overzicht voor jouw financiën, op elke week ruimte voor jouw to-do-list en genoeg pagina's waarop je jouw notities kwijt kunt. Ook is de agenda voorzien van twee leeslintjes: een voor het agenda gedeelte en de ander voor bijvoorbeeld de shootpagina's. Ontzettend handig!


"Het is zo fijn dat de jaarkalender per week is gedrukt. Ook is er rekening gehouden met het feit dat fotografen vaak in het weekend werken. Zo zijn ook zaterdag en zondag volledig meegenomen en heb ik voor elke dag genoeg ruimte om mijn planning kwijt te kunnen. Super chill! "

Go pre-order now

Waar wacht je nog op, bestel vandaag nog jouw exemplaar via onderstaande link! Omdat we het zonde vinden met een overshot aan boeken te zitten, drukken we ook écht alleen wat er wordt besteld. Zo helpen we het milieu ook weer een klein beetje, toch? De pre-order sluit op 01-08-2022 en het Shoot|Book zal rond de eerste week van oktober op jouw deurmat verschijnen!106 weergaven0 opmerkingen
bottom of page