top of page

Female Frames x The Hantler

Bijgewerkt op: 3 sep. 2022


Jij bent als fotograaf authentiek en uniek, en wij - de dames achter het merk The Hantler - vinden dat jouw foto gear dat ook hoort te zijn! Naast veiligheid is het hebben van een goede camera strap namelijk een stukje uitbreiding van jouw branding.


Lotte en Birgit zijn de bedenkers en makers achter het merk The Hantler. Samen maken we unieke lederen camera harnassen, straps en andere fotografie gear van hoge kwaliteit. We zijn ons merk begonnen met een sterke visie in ons achterhoofd. We wilden graag producten maken die niet alleen praktisch maar ook een lust voor het oog zouden zijn. Daarnaast vinden wij de authenticiteit van een fotograaf een belangrijk aandachtspunt. We wilden daarom dat onze producten uniek, passend bij de behoeften van elk type fotograaf en super veilig in gebruik zouden zijn.


Jouw branding doorgetrokken in een camera harnas

Tegenwoordig is het gezellig druk met heel veel fotografen die allemaal graag hun agenda zouden vullen met de meest leuke shoots. Om eruit te springen is personal branding een belangrijk aspect geworden. We laten allemaal graag online zien wat voor werk we maken, hoe onze dagen eruit zien en wat er allemaal komt kijken bij ons vak. Een sterke brand is daarbij belangrijk. Herkenbare kleuren, een mooi logo en een overzichtelijke website horen daar allemaal bij. Maar hoe zonde is het als je vervolgens op pad gaat naar jouw fotosessie en met een simpele nylon strap jouw fotoshoot volbrengt. Dat kan beter vonden wij bij The Hantler!

Bij The Hantler is het daarom mogelijk jouw camera harnas of neck/pols strap (en zelfs memorycard holders) te personaliseren met jouw logo of naam. Door de verscheidene keuze aan kleuren leder, hardware en gravering stel je een camera harnas samen wat volledig aansluit bij jou zelf en je bedrijf. Dit concept is wereldwijd uniek. 
Praktisch en veilig op pad

Naast dat het doortrekken van jouw branding in het werkveld een erg fijne bijkomstigheid is, is het werken met een goed camera harnas ook erg prettig in vele andere opzichten. Zo helpt het bijvoorbeeld met het verdelen van het gewicht van je apparatuur over je lichaam. De apparatuur die we dagelijks gebruiken kan alles bij elkaar namelijk erg zwaar worden. Door gebruik te maken van een camera harnas (voor 2 camera’s) of een schouder strap (voor 1 camera) wordt door het rugstuk het gewicht mooi verdeeld over je lichaam. 
 Naast dat een goede camera strap het gewicht verdeeld is het gebruik van zo’n harnas ook erg veilig. Denk aan situaties als het fotograferen op vakantie of wanneer je je een weg moet banen tussen een menigte tijdens het fotograferen op een event, festival of druk feest. Een camera harnas of schouder strap zorgt er in zo’n geval voor dat omstanders de camera niet zomaar van je kunnen wegpakken.

Naast bovenstaande situaties hebben we uiteraard ook gedacht aan de algemene veiligheid. Niemand wil zijn camera natuurlijk verliezen. Door gebruik te maken van extra stevige Quick Release clips in combinatie met safety straps kun je zorgeloos je creativiteit de vrije loop laten zonder bang te hoeven zijn dat er iets mis gaat. Deze clips zorgen er ook voor dat je onze straps gemakkelijk met elkaar kunt verwisselen.
Hands-on en handsfree werken dankzij een camera harnas

Er zijn tijdens fotoshoots regelmatig momenten waarop het handig kan zijn je handen even vrij te hebben. In zo’n geval is het gebruiken van een camera harnas of schouder strap een uitkomst. Je kunt je apparatuur namelijk makkelijk even langs je heup laten rusten terwijl jij met handgebaren instructies over een fotografie pose geeft, iets uit je tas pakt of een slokje water drinkt tussen de mini shoots door. Maar naast deze praktische bijkomstigheid is het tijdens het fotograferen van een bruiloft bijvoorbeeld ook erg prettig dat je met twee verschillende brandpunt afstanden tegelijkertijd kunt werken. Zo wissel je gemakkelijk tussen een groothoek voor dat moment dichtbij en switch je snel naar een telelens wanneer er verderop zich een speciale gelegenheid voordoet.


Ben je enthousiast en wil je graag aan de slag met zo’n unieke strap of harnas? Stel deze dan nu samen via onze website en bestel hem met de code ‘femaleframes10’ voor 10% korting*. Dan zorgen wij dat je er binnen no time mee aan de slag kunt! En kom je er nu niet helemaal aan uit welke kleurencombinatie het beste bij jou past? Wij denken graag met je mee en kunnen helpen en adviseren waar nodig.


Liefs,
 Lotte en Birgit (The Hantler)

Gaby en Daphne (Female Frames)*Code is geldig tot 31-12-2022 en kan niet worden gebruikt in combinatie met andere kortingen/ items in de sale of coupon codes.

Foto's in dit artikel zijn eigendom van The Hantler

65 weergaven0 opmerkingen
bottom of page