top of page

Counting down!

Nog een nacht of 16 slapen totdat we, samen met een gezellige groep Females, richting Portugal vertrekken! Al maanden staat dit retreat met grote letters in onze agenda en bijna is het zo ver! Om vast een voorproefje te geven delen we vandaag onze - fantastische - leveranciers met jullie.


In de planning hebben we, naast een hele hoop gezelligheid, drie portfolioshoots staan op locaties waar je van dagdroomt. Zo hebben we een koppel-shoot op een van de mooiste stranden van Europa en stylen we een toffe editorial op een - vrijwel verlaten - strandvlakte. Om onze deelneemsters nog een klein beetje lekker te maken, gaan we hier niet te veel over vertellen. Wel zo leuk als zij nog verrast worden! Houd vooral de Instagram in de gaten tussen 14 en 19 oktober, it's totally worth it.


Maar.. de main event..


Let's tie the knot!

Iets waar voor ons de meeste voorbereiding in zit en de meeste leveranciers aan mee werken is de gestylde bruiloft. Van het aankleedmoment, de ceremonie, het aansnijden van een taart én de shoot samen.. Onze deelneemsters staat ons echt een hele toffe dag te wachten. Zeg nou zelf, wie wil er niet shooten op een bruiloft in Portugal?! Dat dachten wij ook! Kunnen niet meer wachten. We lichten graag vast onze fantastische leveranciers voor jullie uit. Wat. Een. Team.


Weddingplanners

Sara & Filipa

@bymatilda.pt


Locatie

Vila Monte Farm House

@octant.vilamonte
Sara en Filipa, wedding planners uit Portugal, zijn onze rechterhand op de locatie. Zij zorgen voor onder andere de styling, bloemen en de taart. Met hun jarenlange ervaring gaan zij er gegarandeerd iets magisch van maken! Ons bruidspaar zijn Beau en Robbie, waarmee we afgelopen week de jurk en het pak hebben uitgekozen. Uiteraard is dat nog even wachten tot de dag zelf, want het verklappen zou natuurlijk niet leuk zijn. Wel kunnen we met jullie delen dat we een fijne samenwerking hebben met Liesbeth van Keep Its Find en Laurens van Misura. Het plaatje is dankzij hen helemaal perfect!


Verder zorgt Anouk van Noukstyle dat onze bruid wordt voorzien van prachtig haar en make-up, maakte Lenneke van Lenneke Ontwerpt een volledig verzorgde stationery op basis van onderstaand moodboard en zal het bruidspaar de liefde verzegelen met ringen van Happy Hippies. Oh jongens.. Wat wordt het mooi!
Liefs,

Gaby & Daphne62 weergaven0 opmerkingen
bottom of page