top of page

Big news this week!

Week in week uit zijn wij, Gaby & Daphne, druk bezig met Female Frames! Zoals jullie in eerdere blogs al kunnen lezen, hebben wij elke week weer een bomvolle to-do list. Van het zoeken naar content voor social media, tot de Facebook Community, Shoot|Books en retreats. Alles doen wij met even veel liefde! Maar naast het drukke boss babe leven hebben wij natuurlijk ook nog een privé leven! En daar zijn deze week behoorlijk wat leuke veranderingen in gekomen, waar we jullie graag in meenemen!Foto door: Hannah Rosalie Photography || Locatie: Studio Røst, Den Haag

Welcome to the world little girl

Zoals velen van jullie wellicht al weten, liep Gaby dit jaar met een heerlijk dikke buik rond en was uitgerekend in augustus 2022. Elke kantoordag fantaseerden we er op los hoe ze eruit zou zien, op wie ze zou lijken en hoe gezellig het zou zijn als we op de kantoordag voortaan niet met zijn tweetjes, maar met zijn drietjes zouden zijn! Elke dag vlogen de berichtjes over en weer 'is het al zo ver?' 'still no signs..' het duurde voor ons een eeuwigheid!


Foto door: Studio Sincera || Gaby Rosa Sobral


Maar op 12 augustus 2022 om 17:16 uur was het dan eindelijk zo ver. We willen jullie voorstellen aan onze nieuwste mini Female Frames member, Aimée Klijn. Nóg mooier dan we dachten. De tranen van geluk zijn al rijkelijk gevloeid op het Female Frames kantoor haha!


She said yes!

Je zou denken, een geboorte is al genoeg nieuws voor deze week! Maar vier dagen voor de geboorte van Aimée is er nog iets anders leuks gebeurd. Daphne is namelijk ten huwelijk gevraagd! Waar kleine meisjes van dromen, is nu werkelijkheid geworden. Er stond een 'normale' date op de planning, maar deze is er toch écht een voor in de boeken! Zoals jullie misschien wel weten is Daphne een echte Rotterdammer(t) en heeft zij heel veel liefde voor deze stad. Dus wat is een betere plek voor deze vraag dan aan de Maas met het uitzicht op de Erasmusbrug? Precies, die is er niet! Toen zij aan kwamen lopen op de locatie was alles prachtig versierd, muziek stond aan én een fotografe stond klaar om alles vast te leggen. Want hoe leuk is het, Daphne en haar partner zijn allebei fotograaf. Ze weten dus allebei hoe belangrijk het is om dit soort momenten op foto te hebben. De grote vraag is natuurlijk, wat was het antwoord op de vraag? Een hele dikke liefdevolle JA!


Foto door: Eline Nijburg Photography || Locatie: Rotterdam


To be continued..

In een week tijd is ons leven dus behoorlijk veranderd! We zijn allebei onwijs blij en helemaal in de wolken. Ook op dit soort momenten beseffen we weer hoe belangrijk ons vak is. De beelden die worden gemaakt zullen de rest van je leven belangrijk zijn! Maar ook is het lastig om bij dit soort momenten werk en privé gescheiden te houden. Jullie zullen het vast herkennen, maar als fotograaf sta je meestal toch liever achter de camera dan voor! Ook als fotograaf zijnde is het belangrijk om toch wat vaker vóór de camera te gaan staan, zelf ook herinneringen vast te laten leggen en de regie een keer in iemands anders handen te leggen, hoe moeilijk dat ook is! Wij zijn enorm dankbaar voor deze nieuwe fase en zullen jullie af en toe op de hoogte houden met wat baby spam en engagement foto's!

Talk to you later.


Liefs,

Gaby en Daphne
144 weergaven0 opmerkingen
bottom of page