top of page

4 x inspirerende styled shoots dit najaar

Bijgewerkt op: 1 sep. 2022

Om jouw portfolio een flinke boost te geven is het bijwonen van een styled shoot altijd een fijne uitkomst. Wanneer je graag meer bruiloften in het buitenland wilt vastleggen is het natuurlijk goed als je toekomstige bruidsparen hier een goed beeld van kunt geven. Daarom hebben we drie styled shoots op een rijtje gezet, waar je je dit jaar nog voor kunt aanmelden!1 - Met Female Frames naar Portugal!

Na twee succesvolle edities in Marrakech en Puglia neemt Female Frames dit jaar twaalf fotografes mee naar de Algarve! Zes dagen lang genieten van het zonnetje, lekker eten, goed gezelschap én dan ook nog eens gecombineerd met drie toffe gestylde shoots. Naast een volledige bruiloft in Portugese sferen word er ook een liefdesverhaal vastgelegd op een van de mooiste stranden langs de kust en zal er een fashion editorial worden geschoten. Kortom: dé perfecte boost voor jouw portfolio. We kunnen je uren bijpraten over hoe fantastisch deze reis gaat zijn, maar de charme zit 'm in alle verrassingen die wij in petto hebben. Geloof ons.. de moeite waard!


En we hebben heel leuk nieuws.. wegens persoonlijke omstandigheden hebben we een plekje vrij! Ga jij van 14 tot en met 19 oktober met ons mee? Stuur een mailtje voor extra informatie!
2 - Italian Love door Blossom Portfolio

Droom jij van bruiloften fotograferen in het buitenland en/of wil jij je portfolio uitbreiden met de mooiste wedding foto’s? Dan is dit écht wat voor jou! Op vrijdag 21 oktober binnen Domaine d'Heerstaayen in Strijbeek zal het liefdesverhaal afspelen van twee koppels in Italiaanse sferen. Deze romantische locatie is één van de oudste wijngaarden van Nederland. De locatie heeft veel mogelijkheden, zowel met mooi als slecht weer. Er zijn nog maar een beperkt aantal tickets. Ben jij erbij?

Je kunt de brochure hier downloaden.3 - Lifestyle Boost

Wil jij graag meer content maken voor jouw portfolio maar lukt het niet om dit te organiseren? Karlijn van Gestel zorgt voor knappe en lieve modellen met mooie zwierige kleding in natuurlijke tinten. Dit in combinatie met de mooie herfstkleuren buiten zorgen voor een prachtige styling en setting. Passend bij jou en jouw bedrijf.

Jij hoeft er alleen maar voor te zorgen dat je camera is opgeladen en je voldoende SD-kaartjes bij hebt. Ik zorg voor de rest. Naast het maken van content voor je portfolio is het ook nog eens gezellig en maak je contact met andere fotografen om je netwerk uit te breiden. Je leert hier van en met elkaar. Voor meer informatie kun je terecht op de website van Karlijn.4 - Ibiza Retreat

"In de laatste week van oktober organiseer ik - Sanne Luna - samen met Nina, weddingplanner op Ibiza, voor fotografen een portfolio retreat op Ibiza! In Nederland organiseerde ik al eerder styled shoots voor fotografen. Zelf ben ik als Nederlandse bruidsfotograaf naar Ibiza verhuisd en heb ik met vallen en opstaan geleerd hoe je het beste een buitenlandse markt kunt betreden. Om fotografen de handvaten te geven die ik zelf heb gemist én de magie van Ibiza te laten proeven wilde ik dit portfolio retreat organiseren. Zowel in binnen- als buitenland vind ik dat er voor de Nederlandse fotografen niet genoeg diverse opties zijn om uit te kiezen met betrekking tot styled shoots en workshops.


Tijdens het portfolio retreat op Ibiza hebben we maar liefst drie styled shoots en een workshop op het schema staan; namelijk een volledig gestylde wedding shoot, een elopement shoot en een editorial bridal shoot. We houden de groep graag intiem met 8 fotografen zodat er ruimte is om van elkaar te leren en voor echte connectie met elkaar. Daarnaast vind ik het belangrijk om ook de fotografen te laten genieten van het moois dat het eiland te bieden heeft. Na het drukke bruidsseizoen wordt je bij ons dan ook helemaal ontzorgt met een volledige retreat ervaring; heerlijke en gezonde voeding, een verblijf in een prachtige villa en de ochtend beginnen met een yoga sessie aan het zwembad. Kortom het worden dagen met een gouden randje!"


Meer informatie kun je hier vinden!Heb jij een mooie toevoeging op deze blog? Laat een comment achter!


Liefs,

Gaby en Daphne


168 weergaven1 opmerking
bottom of page